BB-asukkaat vaativat punaviiniä: ”Järkyttyneitä Kain lähdöstä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon väkimäärä väheni tänään yhdellä, kun Suomen ensimmäisen julkkiskauden ensimmäinen häätöäänestys päättyi ja yksi asukkaista poistettiin BB-talosta ulkomaailmaan. Jäljelle jääneet vitsailivat, että he järkyttyivät häädöstä ja haluavat siksi punaviiniä.

– Kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, kaksi pulloa punaviiniä, Jori Kopponen toisteli suoraan mikrofoniin.

– Olemme niin järkyttyneitä Kain lähdöstä, että emme voi jatkaa tätä ilman, että saadaan kaksi pulloa punaviiniä. Anteeksi, täällä on meitä niin monta, että tarvitaankin viisi pulloa punaviiniä. Viisi pulloa punaviiniä, viisi pulloa punaviiniä, Kopponen jatkoi.

Isoveli ei ainakaan välittömästi toteutanut asukkaiden toiveita, ja vaatimusten esittäminen hiipui hiljalleen. Parhaillaan asukkaat istuskelevat ulkosalla ja keskustelevat siitä miten he suhtautuivat siihen, että viihdetoimittaja oli mukana talossa. Esimerkiksi Anu Saagim ei pitänyt tilanteesta lainkaan.