Jojo jätti rintaliivit kotiin – ei paras mahdollinen näky

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhden hitin ihme ja entinen teinitähti JoJo valmistelee paraikaa paluuta musiikkimaailmaan. 22-vuotiaaksi varttunut Leave (Get Out) -hitin laulaja näyttää nykyisin teinikaunottaren sijaan aikuiselta naiselta.

Nyt JoJo on osallistunut Beverly Hillsissä järjestettyyn Night of Generosity -hyväntekeväisyystapahtumaan antoisassa vihreässä leningissä, joka toi huomion keskiöön hänen povensa – ja ilmeisen rintaliivien puutteen. Asu tasapainotteli hyvän maun rajoilla.

JoJo, eli Joanna Levesque, on laulajattaren uransa lisäksi esiintynyt elokuvissa, kuten Aquamarine ja RV. Tähti on julkaissut tähän mennessä kaksi studioalbumia JoJo ja The High Road. Kolmas on tällä hetkellä prosessissa ja valmistunee tämän vuoden aikana.