Erokohu paisuu – Liam Gallagher palkkasi Paul McCartneyn asianajajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi vastikään otsikoihin, kun New York Times -lehden toimittaja Liza Ghorbani väitti rokkarin olevan hänen talvella syntyneen tyttärensä isä. Rokkari ja hänen vaimonsa Nicole Appelton hakevat nyt avioeroa.

Miljoonaomaisuuden musiikillaan kerryttänyt Liam Gallagher palkkasi asianajajakseen Fiona Shackeltonin, joka on toiminut myös Paul McCartneyn leivissä Beatles-tähden erottua Heather Millsistä. Fionan palkkaamista pidetään varsinaisena pelimiehen liikkeenä, sillä Fiona on monen mielestä alansa paras. The Sun uskoo, että Appelton tulee murtumaan entisestään.

Avioeroon ja aviottomaan lapseen liittyvää kohua ei lievennä se tosiasia, että Liam on samanaikaisesti rakastunut entiseen työntekijäänsä Debbie Gwytheriin. Pari ikuistettiin jo monta viikkoa sitten Ibizalla hempeilemässä, mutta nyt heidän suhteensa kerrotaan astuneen uudelle tasolle, jossa on mukana syvää rakkautta.

Liam ja Debbie tahtovat suunnitella yhteistä tulevaisuutta ja he viettävät kaiken aikansa yhdessä. Liam palkkasi huippujuristin lähinnä siksi, että ikävä erotilanne hoituisi nopeasti pois alta. Liamin kerrottiin heti kohun paljastuttua pitävän avioliittoaan Appeltonin kanssa tuhoon tuomittuna, eikä mies nähnyt syytä sen jatkamiseksi.