Toimittaja häädettiin Big Brother -talosta

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother on parhaillaan käynnissä, ja tänään talosta poistetiin ensimmäinen asukas. Kulunut ensimmäinen viikko on ollut varsin seesteinen, sillä talossa on parhaillaan monta seinäruusua. Eräs heistä passitettiin tänään kotiin.

BB-talosta lähtöpassit sai tänään Matti Nykäsen luottotoimittajana tunnetuksi tullut Kai Merilä. Merilän poistuttua talosta hän totesi studiossa olleensa kolmesta häätöäänestyksestä olleesta asukkaasta selvästi vähiten tunnettu. Häätöäänestykseen Kai päätyi, kun Andy McCoy valitsi hänet siihen mukaan jo ensimmäisenä iltana.

Studiossa Kai Merilä huomasi, että hänen oma vaimonsa ei tullut miestä vastaan studioon, vaan tämä seurasi suoraa lähetystä ilmeisesti kotoaan käsin.