Meikkauksella uskomaton tulos – et ole uskoa silmiäsi!

Lifestyle Nettivideot · Anna Poikkimäki

Tatuointia suunnittelevaa varoitellaan yleensä kukkahattutätimäiseen tyyliin siitä, miten ihoa koristava kuva on tullut jäädäkseen, eikä sitä saa kuin kallein konstein raapustettua iholta pois. Suurin osa tatuointifriikeistä ei tästä välitä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

28-vuotias Rick Genest on ääriesimerkki ihokuviin mieltyneistä tyypeistä, mitä ei ensalkuun huomaisi hänen tähdittämästään YouTube-videosta. Mies on nimittäin sen alussa täysin tavallisen näköinen puhtaan ihonsa kanssa.

Kyse on kuitenkin meikin kanssa tehdystä tempusta. Zombie Boyna tunnettu mies on peittänyt koko kehonsa Vichyn Dermablend -kosmetiikkatuotteella, jonka alta paljastuu jäätävän näköinen tatuointien kirjo. Mies on tosiasiassa lähes kauttaaltaan ihokoristeiden peittämä.