Rihanna maksaa UFO-tutkijalle – haluaa tietoa alienien touhuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rihanna on kertomansa mukaan uskonut aina ulkoavaruuden elämään. 25-vuotias laulajatar on vakuuttunut myös siitä, että humanoidit tulevat vierailemaan maapallolla naisen elinaikana. Nyt Rihanna on palkannut itselleen henkilökohtaisen taivaanrannan tutkijan.

Rihanna tahtoo pysyä ajatasalla alienien vierailuista, ja hän on palkannut itselleen henkilökohtaisen UFO-tutkijan raportoimaan ulkoavaruuden asukkaiden vierailuista. Rihanna maksoi Kalifornian Mojaven autiomaassa pääkallopaikkaansa pitävälle miehelle siitä, että hän kertoo havainnoistaan ensimmäisenä myös naiselle.

Miehen tehtävänä on raportoida pienetkin taivaalla tehdyt havainnot. Mies tekee havaintoja muun muassa Nevadan autiomaan yllä lentävistä tuntemattomista esineistä sekä Area 51 -alueeseen liittyvistä tapahtumista. Laulaja on aiemmin kertonut, että hänen isänsä käski Rihannaa istumaan lapsena talon rappusilla tutkailemassa taivasta mahdollisten UFO-havaintojen varalta.