Andy McCoy rajussa onnettomuudessa – varasti auton ja ajoi metsään

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa parhaillaan asustava kansainvälinen rocktähti Andy McCoy on viettänyt värikkään ja vauhdikkaan elämän, johon on mahtunut toinen toistaan rajumpia käänteitä ja tempauksia. Tänään Andy kertoi muille asukkaille ensimmäisestä autoilukokemuksestaan.

– Mä ajoin autolla ensimmäisen kerran, kun mä varastin yhden. Lensin kuulemma kuusi metriä. Jouduin pitämään tällaista kipsiä koko kesän ajan ja se kutisi ihan vi**sti. Oli helvetin kuuma kesä. Sen kipsin sisään ei päässyt ja se kutisi ihan helvetisti, Andy muisteli.

Hetki sitten taloon asteli kaksi kosmetologia, joiden ”uhriksi” oli valittu Jori Kopponen. Hän joutui riisumaan alushousuja lukuunottamatta kaikki vaatteensa.

– Alkoiko jöpöttää? Marianne tiedusteli heti.