Dr. Phil jahtaa ikuista nuoruutta – viettää aikaa munakapselissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuin televisiopsykologi Dr. Phil joutui äskettäin harmilliseen tilanteeseen, sillä hän sai Twitter-päivityksellään aikaan raivoryöpyn. Mies tiedusteli ihmisiltä mielipidettä alkoholia juoneen naisen seksuaalisesta hyödyntämisestä, mikä ei ollut hänen seuraajien mieleen.

Nyt Dr. Phil on otsikoissa erilaisen syyn takia. Hollywood on täynnä nuoruuden tavoittelua, eikä edes toisia ohjastava 63-vuotias TV-psykologi ole päässyt tätä pakkomiellettä karkuun. TMZ-sivuston mukaan Phil on hankkinut kotiinsa munanmuotoisen kapselin, jossa on ikääntymistä estävää teknologiaa.

51.000 euron arvoisen nuoruuden lähteen ostanut mies viettää aikaa kapselissa hidastaakseen vanhentumisprosessia. CVAC-laite on melko harvinainen kapistus, sillä niitä on maailmassa 16 kappaletta. Laitteita käyttävät lähinnä rikkaat ihmiset ja huippu-urheilijat. Phil osti kyseisen kojeen olkapää- ja polviongelmiensa takia.

Phillip Calvin McGraw, eli tuttavallisemmin Dr. Phil, saavutti aikanaan suosiota esiintymällä The Oprah Winfrey Show’n säännöllisenä vierailijana. Lopulta mies sai oman nimeään kantavan keskusteluohjelman, jossa hän terapoivaan sävyyn auttaa ihmisiä erilaisissa kriiseissä.