One Direction ja Victoria’s Secretin enkelit samalla lavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hysteriaa maailmanlaajuisesti aiheuttavan One Directionin ensimmäinen 3D-elokuva This Is Us saa Suomen ensi-iltansa tämän viikon perjantaina 30. elokuuta. Äskettäin poikabändi sai erittäin arvostetun kunnian yhdeltä maailman tunnetuimmalta alusvaatemerkiltä.

Victoria’s Secretin vuosittain järjestämä alusvaateshow on alusta loppuun kauneuden kyllästämää ilotulitusta. Kaunisvartaloiset Victorian enkelit marssitetaan lavalle esittelemään alusvaatemarkkinoiden kuuminta muotia. Näytös on monelle yksi vuoden kohokohdista ja kuuluu ”pakko nähdä” katsottavien taltiointien listalle.

Muotinäytökseen kuuluu oleellisesti myös eturivin artistien tarjoamat musiikkiesitykset. Victoria’s Secretin lavalle ovat vuosien saatossa nousseet esimerkiksi Justin Bieber, Rihanna, Katy Perry ja Jay Z. Nyt One Direction on ilmeisesti saanut kunnian esiintyä tämän vuoden näytöksessä, The Sun paljastaa. Muotinäytös on marraskuussa.

Victoria’s Secretin legendaarisia muotinäytöksiä aloitettiin esittää vuonna 1995. Näytökseen osallistuu kuuluisien enkeleiden lisäksi lukuisa määrä yleisössä istuvia julkkiksia. Esitystä seuraa miljoonia katsojia ympäri maailman.

One Direction valmistautuu julkaisemaan kolmannen albuminsa vielä tämän vuoden aikana. Esimakua tulevasta albumista saatiin heinäkuussa, kun yhtye julkaisi singlen Best Song Ever. Kappaleella yhtye voitti viime sunnuntaina järjestetyssä MTV VMA -gaalassa palkinnon Best Song of the Summer. Kappaleen video keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana YouTubessa yli 12,3 miljoonaa katselukertaa.