Piers Morgan tyrmäsi Madonnan hammaskorut: ”Hirveät”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittijulkkis Piers Morgan isännöi tällä erää omaa keskusteluohjelmaa CNN-kanavalla. Mies tunnetaan terävästä kielestään, jolla hän on aiemmin sivaltanut muun muassa Kelsey Grammeria, Madonnaa ja asehulluja amerikkalaisia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Piersin hampaissa on jälleen popin kuningatar, Madonna. Nainen antoi haukuille aihetta esiintymällä julkisuudessa gangsta-tyylissä, jossa hänen suutaan koristivat lähinnä rap-tähdillä aiemmin nähdyt, kultaisen väriset hammaskoristeet.

Morgan julkaisi Twitter-blogissa tekstin, jossa vertasi popparia Bond-elokuvien Rautahammas-roistoon. Kyseinen romuluisen näköinen hahmo tuli myös tunnetuksi suutaan koristavista metallisista hampaista.

– Yritän päättää kumpi on hirveämpi, kirjoitti Piers Morgan blogiinsa kuvien oheen.

Morgan on suhtautunut Madonnaan pitkään inholla. Mies kutsui taannoin popparia showbisneksen suurimmaksi huijariksi. Daily Mail -sivuston kolumnissaan mies tylytti maan rakoon niin naisen uran, mainostemput kuin ulkomuodonkin.