Chris Brown kuuntelee tyttöystävänsä neuvoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown sai taannoin stressin takia sairauskohtauksen studiollaan Los Angelesissa. Hän oli paria päivää aiemmin kertonut olevansa lopen kyllästynyt kuuluisuuteen ja häntä koskeviin vihapuheisiin – jotka alkoivat Rihannaan liittyvästä pahoinpitelyjupakasta vuonna 2009.

Chris Brown kertoi aiemmin, että hänen tarkoituksenaan oli keskittyä lähiaikoina pelkästään musiikkiin ja unohtaa kaikki naiset ympäriltään. Silti hänet on useasti yhdistetty entiseen tyttöystäväänsä Karrueche Traniin. Nainen on nyt avannut sanaisen arkkunsa, ja antanut Brownille neuvoja kuuluisuudesta selviytymiseen.

HollywoodLife.comin mukaan Chris Brown on yrittänyt pysyä positiivisena. Hän on nukkunut, syönyt ja kuntoillut. Lisäksi hän on vältellyt nettisivustoja ja yrittänyt olla kiinnittämättä huomiota häneen liittyviin vihakirjoituksiin. Karrueche on neuvonut miestä yksinkertaisesti jättämään kirjoitukset omaan arvoonsa.

Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut Chris Brownille anteeksi Rihannan hakkaamista, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan. Mies kirjoitti Twitteriin, että suurin osa amerikkalaista voi huokaista helpotuksesta, sillä miehen uusi X-albumi jää todennäköisesti hänen viimeisekseen.