Wow, Jari Sillanpää esitteli näyttävän sixpackinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkään menestyksekästä uraa tehnyt laulaja Jari Sillanpää oli viime vuonna mukana suurmenestykseksi nousseessa Vain elämää -sarjassa. Nyt tangokuninkaallinen on esitellyt hieman vähemmän tunnettua puolta itsestään.

48-vuotias laulaja oli tänään vieraana Yle Puhe -radiokanavan aamuohjelmassa. Kanavan Facebook-sivulla jaettiin kuva, jossa Sillanpää esittelee vatsalihaksiaan. Laulajatähti osoittaa olevansa varsin hyvässä fyysisessä kunnossa. Katso kuva tästä.

– Tästä puhuttiin äsken Puheen Aamussa ja kuva luvattiin tositteeksi. Jari Sillanpään sixpack!, Yle Puheen Facebook-sivulla kommentoidaan.

Vuoden 1995 Tangkuningas Jari Sillanpää pitää edelleen hallussaan Suomen kaikkien aikojen myydyimmän äänitteen titteliä. Kyseinen levy on hänen esikoisalbuminsa Jari Sillanpää ja sitä on myyty yli 270.000 kappaletta. Vuonna 2005 hänet palkittiin Iskelmä Finlandia -palkinnolla.