Kosketelkaa toisianne! Näin moni haluaa lisää hellyyttä parisuhteeseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useimpien mielestä parisuhteessa parasta lienevät kahdenkeskiset hetket, kun kumppanille osoitetaan hellyyttä halailemalla, koskettelemalla ja suutelemalla. Valitettavasti vain 20 prosenttia ihmisistä tuntee saavansa tarpeeksi hellyyttä partneriltaan.

Sanotaan, että yksi halaus voi poistaa tuhat murhetta. Sananlaskussa piilee totuus, sillä lähes jokainen ihminen kaipaa hellyyttä elämään. Durexin tekemän kyselyn mukaan peräti 80 prosenttia ihmisistä tahtoisi enemmän koskettelua ja hyväilyä.

Kyselyyn vastasi 2.000 parisuhteessa olevaa ihmisitä, ja kolme viidestä myönsi haaveilevansa lisäajasta kumppanin kanssa, jolloin he voisivat halailla ja pussailla enemmän. Silti kolmannes pareista myönsi, että he saattavat viettää jopa päiviä ilman, että koskisivat rakkaaseensa kertaakaan.

Kosketusten ja hellyydenosoitusten tiedetään lähentävän pariskuntia toisiinsa. Vaikka naiset käyttävät hyvinvointiinsa useita tuhansia euroja, kertoo Daily Mail kumppanin kosketuksen olevan edullisempi ja tehokkaampi tapa tuottaa hyvää oloa. Peräti 40 prosenttia naisista kertoi tuntevansa olonsa miehensä kosketuksesta paremmaksi.

Moni pariskunnista myöntää harrastavansa seksiä, mutta silti he unohtavat kosketella ja hyväillä kumppaniaan päivärutiinien lomassa. Jo pelkkä kädestä pitäminen riittää, mikäli ei tahdo tai pysty silitellä tai halata toista. Kuten Frank Pappa sanoi: ”Kosketelkaa toisianne!”