Nyrkkeilymestari pullisteli Schwarzeneggerin kuvan edessä – näin Arnold vastasi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nyrkkeilyn raskaan sarjan legenda Wladimir Klitschko tunnetaan mittavan urheilu-uransa lisäksi siitä, että mies deittaili taannoin itseään huimasti pienikokoisempaa Hollywood-näyttelijär Hayden Panettierea.

Nyt 36-vuotias nyrkkeilijäkomistus joutunut hauskan Twitter-tempauksen kohteeksi esiteltyään ensin lihaksiaan kehonrakentaja Arnold Schwarzeneggerin valokuvan edessä. Seuraavana päivänä Schwarzenegger nimittäin vastasi haasteeseen poseeraamalla puolestaan Klitschkon kuvan edessä

Wladimir Klitschko seurusteli näyttelijä Hayden Panettieren kanssa ensimmäisen kerran vuosina 2009 – 2011. Neitokainen nähtiin moneen otteeseen miehen otteluissa kentän laidalla kannustamassa. Sittemmin Panettiere seurusteli NFL-pelaaja Scotty McKnightin kanssa, mutta tämäkin pari erosi viime vuoden lopussa.