Yllätyskäänne! Andy McCoy ulos Big Brotherista – fanit epäilevät käsikirjoitetuksi

Big Brother · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Big Brother -tuotantokausi on ollut pääasiassa melko seesteistä ja sopuisaa yhdessäoloa, mutta eilen tunteet viimein leimahtivat toden teolla, kun naiset ottivat rajusti yhteen. Riitoihin liittymättömät asukkaat eivät tilanteesta pitäneet.

Erityisen raskaasti tilanteen vaikutti ottavan rocktähti Andy McCoy, joka ilmoitti tänään luovuttavansa kisan kesken. Hän kertoi ohjelman verkkosivujen mukaan asiasta päiväkirjahuoneessa. Realitysarjan fanit ovat ottaneet tiedon raskaasti, sillä Andy oli ylivoimaisesti värikkäin persoona. Tapausta on jo nyt epäilty myös käsikirjoitetuksi.

Vielä tällä hetkellä talossa sisällä oleva Andy McCoy vihjasi jo aiemmin, että hän olisi ehkä valmis lähtemään talosta. Lisäksi hän totesi päiväkirjahuoneessa, ettei ole tullut taloon voittamaan, vaan ainoastaan testaamaan miten pärjäisi eristyksissä ulkomaailmasta.