Kellyn rinnat kasvaneet silmissä: ”On hauska omistaa tällaiset” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kelly Osbourne meni hiljattain kihloihin pari vuotta hänen kainalossa viihtyneen julkkiskokki Matthew Mosshartin kanssa. Pariskunnan tiedetään haaveilevan ensimmäisestä lapsesta, ja nyt Kellyn kaverit ovat satavarmoja, että nainen odottaa esikoistaan.

Syynä nimittäin pidetään naisen silminnähden kasvaneita rintoja. 28-vuotias Kelly kertoi People.comille, että hänellä itsellään ei ole hajuakaan, miksi hänen rintansa ovat kasvaneet niin suuriksi.

– Kaikki sanovat, että minä olen raskaana, mutta nyt ei kuitenkaan ole kyse siitä. Onhan se kuitenkin hauskaa omistaa tällaiset edes kerran elämässä, Kelly naurahti lehdelle rinnoistaan puhuen.

Kelly Osbourne on pudottanut viime vuosien aikana roimasti painoaan. Hänen kihlattunsa on auttanut painonpudotushaasteessa, ja vaikka nainen on selkeästi onnistunut tavoitteissaan, on hän myöntänyt kärsivänsä edelleenkin pulleasta minäkuvastaan.

– En tule koskaan olemaan muiden mielestä se ”kuuma pakkaus”, enkä tahdokaan. Olen kuitenkin oppinut arvostamaan ja rakastamaan itseäni – eli tekemään jotain sellaista, jonka en koskaan uskonut olevan edes mahdollista, hän jatkoi ja myönsi olevansa tyytyväinen ulkonäköönsä ja terveyteensä.

– Olen nyt hoikassa kunnossa, mutta en koskaan tahdo olla anorektinen. Rakastan Matthewin kanssa kuntoilemista ja me motivoimme toinen toistamme. Juoksen joka päivä puoli tuntia juoksumatolla, ja kuntoilen ennen isoa tapahtumaa tai tilaisuutta peräti kahden tunnin ajan.

Julkkiskokki Matthew on kertonut tienneensä jo alussa Kellyn olevan hänelle ”se oikea”. Osbourne on ylistänyt Mosshartin uhrauksia, sillä mies muutti hänen takiaan New Yorkista Los Angelesiin ja jätti tutut ympyränsä uuden rakkauden takia.