Läskileirille koiran kanssa – viikkohinta 3 500 euroa

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailman terveysjärjestö WHO:n arvion mukaan maailmassa on jo yli miljardi ylipainoista, joista 300 miljoonaa on kliinisesti lihavia. Sen lisäksi, että ihmiset kärsivät ylimääräisistä kiloista, ovat myös lemmikkieläinten kohtalona liian usein lihominen.

Nyt Britanniassa järjestetään ylipainoisille koiranomistajille tarkoitettuja läskileirejä, joissa osallistutaan kuntoilun lisäksi hypnotisointisessioihin, joogaan, vaellusretkille, hyvinvointia edistäviin hoitoihin ja ruokailuopastusta antaville luennoille. Ihmisten lisäksi leireillä hoidetaan heidän ylipainoisia koiria, joille tarjotaan hierontaa ja trimmausta. Lisäksi lemmikeille laaditaan uusi ruokavalio.

Viikon pituinen täysihoito NuBeginnings-nimisellä leirillä maksaa lähes 3.500 euroa. Hintaan sisältyy ohjelman ja hoitojen lisäksi myös leirin oma kokki, joka loihtii osallistujille Daily Mailin mukaan orgaanisia aterioita. Ensimmäinen laihdutusleiri järjestetään marraskuussa, juuri sopivasti ennen joulua, mutta toinen leiri on jo suunnitteilla vuodenvaihteeseen.