Solarium-äiti yritti esittää Pamela Andersonia rannalla – näyttävää vai noloa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pamela Anderson on eräs viihdemaailman tunnetuimmista blondeista. Kerroimme taannoin naisesta, joka käytti 25.000 euroa leikkauksiin näyttääkseen kyseiseltä silikonikaunottarelta. Nyt myös Yhdysvaltojen kuuluisa rusketushullu äiti aikoo tehdä saman.

Patricia Krentcil on monien tempausten nainen, ja tällä kertaa hän on päättänyt käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen enemmän idoliltaan Pamela Andersonilta. Nainen innostui kopioimaan vaalean näyttelijättären tyylin ja poseerasi valokuvaajille antaumuksella punaisessa kokouimapuvussa.

Näky ei ollut ehkä ihan Pamelan veroinen, vaikka yritys oli kova. Patrician itsensä mukaan hänet sekoitetaan aina Baywatch-babeen, kun hän kävelee kadulla.

45-vuotias Patricia siirtyi taannoin valloittamaan musiikkibisnestä omalla It’s Tan Mom -musiikkikappaleellaan, josta verkkoon päätyi myös sangen humoristinen musiikkivideo. Nainen on ollut ongelmissa alkoholisminsa kanssa. Jokin aika sitten hän päätyi hoitoon, koska hänet tavattiin humalassa Minneapolisista St. Paulin lentokentältä.