Prinssi maksoi 500 000 dollaria Kristen Stewartin tapaamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-pariskunta Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaalintäyteinen suhde tuli aiemmin tänä vuonna jo toistamiseen tiensä päähän. Erosta toipuva Kristen ilmoittautui sittemmin oppilaaksi Kalifornian ylioistoon Los Angelesiin, jossa hän aikoo opiskella englanninkielistä kirjallisuutta.

23-vuotiaalta näyttelijättäreltä ei luulisi puuttuvan pikkurahaa Twilight-roolien jälkeen, mutta nyt hänen kerrotaan hankkineen rahaa hyväntekeväisyyteen tapaamalla erikoislaatuista fania 15 minuutin ajan. Elokuvatuottaja Harvey Weinstein kertoi The New York Times -lehdelle vakuuttaneensa Kristen Stewartin viettämään vartin Lähi-idästä kotoisin olevan prinssin kanssa 500.000 dollarista, eli noin 377.000 eurosta.

Lähi-idästä kotoisin oleva prinssi, jonka nimeä tai tarkkaa kotimaata Weinstein ei paljastanut, toimitti rahat etukäteen käteisenä. Kristen Stewartin kerrotaan istuneen miehen kanssa sovitun 15 minuutin ajan. Tapaamisella ansaitut rahat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen Sandy-hurrikaanien uhrien avuksi.