Frederikin härskit seksivinkit yllättivät: ”Kyllä se orgasmi sieltä tulee”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava ainoa julkkis Frederik on laulajaveteraani, joka tunnetaan naistenmiehenä. Talon naisasukkaat eivät ole aina syttyneet laulajan puheisiin, sillä heidän mielestään ne ovat joskus liian rajuja ja jopa sovinistisia.

Frederik on osallistunut aktiivisesti seksiin liittyviin keskusteluihin, joita talossa käydään päivittäin. Hän antoi kertoi myös omista kokemuksistaan melko avoimesti ja antoi muutamia seksivinkkejä muille asukkaille.

– Kyllä mä peräreikään oon joskus tökkäissyt. Jos panee kaksi sormea peräreikään tai sauvan tai tapin. Kyllähän kun siinä on tavaraa sisällä, niin se vaikuttaa etupuolellekin vaginaan. Jos sä panet sauvan sisään, niin se surisee siellä ja tekee hyvää molemmille. Mutta kyllä se orgasmi sielä klitoriksesta tulee, Frederik kertoi asiantuntevaksi.

– Oon saanut jopa viisi tai kuusi orgasmia peräkkäin. Siis partnerille. Kun saa sen rytmin mukaan, niin nainen saa aika montakin. Sellaista jätkää en tosin tiedä, joka tulee 11 kertaa peräkkäin, laulajatähti naureskeli.