Nainen tekstaili autolla ajaessa – päätyi järveen

Digi Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Jokainen autokoulun käynyt ja hivenen järkeään käyttävä henkilö tietää, että autolla ajaessa ei kannata samanaikaisesti tekstailla kännykällään. Käytännössä voi tulla kuitenkin eteen tilanteita, joissa näin on toimittu.

Marylandilainen nainen teki juuri suositellun käytännön vastaisesti ja tekstaili automatkansa aikana. Ei olisi kannattanut, sillä kyseinen henkilö ei saanut autoaan hallittua. Menopeli suistui pois tieltä suoraan lähellä olevaan puuhun, josta se kimposi Wakefield-järveen, uutisoi Newser-sivusto.

25-vuotias nainen onnistui kaiken onneksi pääsemään autosta pois ikkunan kautta. Kun pelastushenkilökunta tuli paikalle, kulkuneuvo makasi jo 1,5 metrin syvyydessä järvessä. Nainen vietiin lähistöllä olevaan sairaalaan saamaan hoitoa pieniin vammoihinsa. Poliisin odotetaan laittavan naisen syytteeseen vastuuttomasta teostaan.