Salilla käyvät miehet tienaavat enemmän!

Fitness · Terhi Piiroinen

Säännöllinen liikuntaharrastus vaatii yleensä harrastajaltaan napakkaa elämänotetta ja aitoa halua pitää itsestään huolta. Nyt on julkaistu tutkimustulos, jonka mukaan salilla käyvät miehet tienaavat enemmän kuin kotona töiden jälkeen lorvivat sohvaperunat.

Tutkimuksen mukaan vähintään kuusi kertaa kuukaudessa kuntosalilla käyvät tienaavat 14 – 17 prosenttia enemmän palkkaa kuin laiskemmat kanssatoverinsa. Kuntoilua ei tutkimuksen mukaan tarvitse suorittaa kuin puolisen tuntia kerrallaan, ja tulokset näkyvät tilinauhassa.

Mitä enemmän mies aikaansa salilla viettää, sitä suurempi hänen työstään saamansa palkka todennäköisesti on. Tutkimustulos mukailee aiemmin julkaistuja analyyseja, joiden mukaan kuntoileminen kasvattaa miesten kilpailuhalua ja pitkäjännittelisyyttä, Men’s Health raportoi.