Suomalainen poikabändi Satin Circus valloittamaan maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nuorten miesten musiikki on parhaillaan kovassa huudossa maailmalla, kun Robin ja erityisesti jättisuosioon Norjassa noussut Isac Elliot ovat saaneet jalansijaa ulkomailla. Nyt heidän jalanjäljillään seuraa poikabändi Satin Circus.

Neljän nuoren muusikon ja säveltäjän muodostama Satin Circus on nyt julkaissut toisen singlensä If You Love Me. Huhtikuussa julkaistulla kesäisellä EMMA-singlellä hurmannut yhtye siirtyy nyt astetta syksyisempään tunnelmaan. Kuten muutkin yhtyeen kappaleet, myös If You Love Me on syntynyt yhtyeen yhteisissä sävellyssessioissa.

– Meillä on sellanen todella pieni koppi, missä me yritetään mahtua istumaan neljästään. Sinne me mennään aamulla, ruvetaan tekemään biisejä ja ideoimaan. Päivän päätteeksi päätetään oliko idea hyvä vai huono. Ja seuraavana aamuna sama uudestaan. Yhdessä tehdään kaikki ja se on se meidän juttu, kertoo yhtyeen rumpali Olli.

Satin Circus syntyi vuonna 2010 neljän musiikin opiskelijan halusta tehdä kansainvälistä ja positiivista popmusiikkia. Intensiivisen harjoittelun ja säveltämisen tuloksena syntyi kappaleita, joissa ajankohtainen pop ja energinen rock yhdistyvät modernilla tavalla. Yhtye valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, jonka tuotannosta vastaavat huipputuottajat Peter Månsson ja Patric Sarin. If You Love Me -kappaleen videon on ohjannut Sami Joensuu ja kuvannut Mikko Timonen.