Gemma Collins alastomana eläinten puolesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen The Only Way Is Essex -saippuasarja on tehnyt muun muassa muodokkaasta Gemma Collinsista seuratun julkkiksen kotimaassaan. Rehevämpää naiskauneutta edustava nainen oli omien sanojensa mukaan nuorempana hoikemmassa kunnossa, mutta nykyään hän on ylpeä kurveistaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Gemma on seurannut monien kuuluisuuksien, kuten Khloe Kardashianin, Kelly Brookin ja Helen Flanaganin jalanjälkiä, ja poseerannut PETA-järjestön turkisten vastaisessa mainoksessa alasti. Ilman rihman kiertämää kuvassa nähtävä blondi heittää kameralle lentosuukon helmikoruihin sonnustautuneena.

Collinsilla on muun muassa omaa nimeään kantava vaatemallisto, joka on tarkoitettu kurvikkaammille naisille. 32-vuotias tähti kertoi juuri Daily Mail -lehdelle unelmoivansa siitä, että pääsisi jonain päivänä poseeraamaan Playboy-lehdessä. Gemma toivoo, että Hugh Hefner ymmärtäisi tehdä lehteensä pluskokoisille naisille omistetun numeron.