Mies varasti pihvejä kaupasta lehmäasussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varkaat pukeutuvat yleensä tummiin vaatteisiin ja siten, ettei heitä tunnisteta. Esimerkiksi kommandopipo on yksi hämärähemmojen vakiovarusteista. Harvemmin kuitenkaan näkee lehmäpukuun sonnustautunutta rosvoa ryöstöretkellään.

Uuden-Seelannin poliisi etsii nyt lehmäasuun pukeutunutta varasta, joka anasti ruokakaupasta kasan T-luupihvejä. Uuden-Seelannin johtavan sanomalehden APN:n mukaan paikallinen poliisi vakuuttaa, ettei rosvon käyttämä asu ole heidän maassaan yleinen ja siksi he otaksuvat saavansa varkaan kiinni.

Kukaan ei kuitenkaan ehtinyt ottaa punaisen pakoauton rekisterinumeroa ylös. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen omituisessa asussa laittomia puuhastellut varas. Uutisoimme taannoin nunnapukuun pukeutuneesta varkaasta, joka pani kylmäkaapin huurteisia kaapunsa alle.