Niko Saarinen katsoi itkien Salattuja elämiä: ”Olin syntynyt väärään kaupunkiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen suosituimpiin realityjulkkiksiin lukeutuva Niko Saarinen on saavuttanut parin viime vuoden aikana tilanteen, jossa hänet tunnetaan nykyisin jo omalla nimellään, eikä erääseen realitysarjaan liittyvälllä etuliittellä varustettuna.

Stara tapasi Niko Saarisen Tampereella, jossa hän avautui myös lapsuudestaan ja paljasti miten Nikosta tuli Niko. Nuori mies syntyi nimittäin mielestään alunperin aivaan väärään kaupunkiin.

– Mä oon ainoa lapsi, mutta oon aina tahtonut sisaruksia. Tai itseasiassa mä oisin aina halunnut isoveljen. Se ois ollu kyl vähän vaikea toteuttaa myöhemmin, mut sit mä ehdotin mun vanhemmille, et adoptoidaan joku hyvännäköinen poika. Näin mä sanoin. Mä halusin komean isoveljen.

– Sit mä oon ehkä vähän hemmoteltu. Kotona on ollut tiukka kuri, mutta olen saanut aika lailla kaiken periks, Uudessakaupungissa 17-vuotiaaksi asti asunut Saarinen aloitti taustojensa selvittämisen nauraen.

– Mä oon ihan landepaukku, mut mun suurin haave oli aina päästä Helsinkiin. Silloin kun Salatut elämät alkoi, niin mä katoin sitä aina itkien, et tonne mäkin tahon. Mä olin ihan varma, et mä olin syntynyt väärään kaupunkiin, Niko lisäsi.

Saarinen muutti pääkaupunkiseudulle 17-vuotiaana, kun perheen uusi asunto löytyi Espoosta. Sen jälkeen hän muutti Klaukkalaan, sitten Keravalle, ja sieltä hän lopulta pääsi Helsinkiin kolmisen vuotta sitten. Pian 27 vuotta täyttävä Saarinen kertoi olevansa onnellinen kotikaupungistaan, ja muutenkin asiat rullaavat elämässä hyvin.

– Lapsena mä halusin olla malli ja laulaja. Itseasiassa, mä oon ollu monta vuotta lapsimalli erään mallitoimiston listoilla. Aina kaikki kysyy, et oonko mä tahtonut lapsesta asti olla julkkis, ni voin rehellisesti sanoa, etten oo halunnut, vaikka mun kaverit arvas jo varhain mitä tuleman pitää.