Vuoden karmein musiikkivideo? Solarium-äiti aiheuttaa myötähäpeää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen rusketushullu äiti Patricia Krentcil yllätti äskettäin, kun nainen kertoi haluavansa muuttua Pamela Andersonin näköiseksi. Julkkis aikoo käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Patricia muistetaan myös taannoin alkaneesta laulajattaren urastaan, joka lähti käyntiin It’s Tan Mom -musiikkivideon voimin. Nyt 45-vuotias julkkismamma on julkaissut uuden kappaleen verkossa. Sen nimi on Life of The Party, ja kyseessä on jälleen yhteistyö huumorituottaja Adam Bartan kanssa.

Amatöörimäisesti kokoon kyhätyllä videolla nainen laulaa bilettämisestä ja vieroitushoidostaan. Hän myös tylyttää Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videolla. Kyseessä saattaa olla kaikkien aikojen kaamein musiikkivideo. Eräs YouTube katsoja kiteyttikin asian osuvasti sanoessaan, että rusketus ei aiheuta syöpää, vaan kyseinen video.