Isä hakkasi tyttärensä tirkistelijän – saamassa pidemmän vankilatuomion kuin tirkistelijä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Isät saattavat olla etenkin tyttöpuolisen jälkikasvunsa suhteen hyvinkin suojelevaisia. Heidän pikkuprinsessansa ansaitsevat vain parasta, ja auta armias, jos joku uskaltaa tehdä heidän pikkuneideilleen pahaa.

Emilio Chavez yllätti tyttärensä ikkunan takaa alastoman 29-vuotiaan Dylan Mahon tirkistelemästä. Mies tiiraili suoraan teinitytön huoneeseen, kunnes isä huomasi asian. Sattumalta paikalla oli isän lisäksi myös ystävä ja veli, ja kolmikko hyökkäsi väkivaltaisesti tirkistelijän kimppuun.

Maho joutui sairaalahoitoon. The Stir -lehden mukaan Maho joutuu todennäköisesti tirkistelyn takia vankilaan jopa kahdeksi vuodeksi. Sen sijaan tytön Emilio-isä joutuu väkivaltaisen käytöksensä vuoksi kaltereiden taakse vähintään kolmeksi vuodeksi. Joidenkin mukaan isän reaktio oli oikeutettu, mutta toiset puolustelevat Mahoa sillä, että isän olisi pitänyt soittaa nyrkkiensä käyttämisen sijaan poliisit.