Justin Bieber mukaan Batman-elokuvaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harvoin näyttelijävalinnat herättävät verkossa yhtä paljon keskustelua kuin äskettäin julkistettu tieto siitä, että Ben Affleck tähdittää seuraavaa Batman-roolia Man of Steelen jatko-osassa. Nyt Justin Bieber on julkaissut itsestään Twitterissä kuvan, jossa hän pitelee elokuvan käsikirjoitusta kädessään.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Huolestuneet Batman-fanit ovat järkyttyneitä kuvasta, joka mahdollisesti kielii teinipopparin tekevän roolisuorituksen kohutussa jatko-osassa. Instagramissa julkaistu valokuva keräsi alle vuorokaudessa lähes 800.000 tykkäystä, joten mikäli Justin Bieberin roolisuoritus tulee toteutumaan, saa elokuvamyynti täysin uudet aspektit.

Myös näyttelijä Ben Affleckin valinta on aiheuttanut suuresti närää. Eniten huolta aiheuttaa se, että onko Affleckista Batmanin vaativaan rooliin, sillä lepakkomies tunnetaan monen DC Comics -fanin suosikkihahmona. Jo alusta asti Matt Damonia on myös kaavailtu elokuvan Robinin rooliin, mutta Damon on kiistänyt väitteet jyrkästi.