James Bond -tähden vaimo esitteli bikinikurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilaistähti Pierce Brosnan menetti äskettäin tyttärensä Charlotten, joka menehtyi 42-vuotiaana. Neitokaisen vei mennessään munasarjasyöpä. Sittemmin Brosnan on perheineen sulatellut asiaa Havaijilla.

Hänet on nyt ikuistettu paparazziotoksiin vaimonsa Keely Shaye Smithin kanssa. Kun Pierce itse jätti rantaryijyn esittelyn tällä kertaa väliin ja puhui paita päällä puhelimassa, kuvaajien silmänilona oli meressä bikineissään polskiva vaimo, jossa on niin sanotusti sitä jotain, mistä ottaa kiinni.

Kurvikas Keely-kaunotar on ollut James Bond -tähden elämässä jo vuosia. Pari tapasi toisensa Meksikossa vuonna 1994 ja he menivät naimisiin vuonna 2001 Irlannissa. Heillä on kaksi poikaa, Dylan ja Paris. Brosnanilla on myös yksi poika aikaisemmasta liitostaan, minkä lisäksi hän on isäpuoli menehtyneen entisen vaimonsa jo aikuiselle Christopher-pojalle.