Miley Cyrus dumppasi kihlattunsa Twitterissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV:n Video Music Awardsin roisia esiintymistä voidaan pitää Miley Cyrusin uran käännekohtana. Naisen ympärillä vellovat kohuotsikot vyöryvät hänen päälleen lumivyöryn tavoin ja sijaiskärsijänä ovat myös laulajan läheiset.

Kuva: All Over Press
Kuva: All Over Press

Mitä enemmän Miley yrittää todistella uutta olemustaan, sitä enemmän hän näyttää tekevän hallaa itselleen. Vasta äskettäin huhuiltiin, että Liam Hemsworthin kanssa kihloissa oleva Miley jää pian sinkkuneidoksi, mikäli hän ei hillitse peppunsa heiluttelua ja kielensä esittelyä. Rivolla linjalla elävä nainen julkaisi kuitenkin musiikkivideon, jossa hän on ilman rihman kiertämää.

Nyt Miley on lopettanut Liamin seuraamisen Twitterissä. Asiantuntijat arvelevat eron olevan lähellä, The Stir spekuloi. Australialaisen Liamin oma näyttelijäura on nousussa Yhdysvalloissa, minkä takia tämän kannattaa kaveripiirin mielestä miettiä, kenen seurassa viettää aikaansa. Parin erosta on spekuloitu ennenkin, kun Liamin väitettiin helmikuussa pettäneen kihlattuaan Mad Men -tähti January Jonesin kanssa.