Sara Sieppi Johanna Tukiaisen yhteydenotosta: ”Se oli aika hassu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Sieppi on ollut varsin vähän kohuotsikoissa, mutta toki hänkin on saanut osansa julkisuudesta ja sen varjopuolista. Esimerkiksi Facebookissa nuorelle kaunottarelle on tehty valeprofiileja. Taannoin hän sai Facebookissa yllättävän yhteydenoton.

Sara Sieppi kertoi viime yönä Big Brother -talossa muille asukkaille, ettei hän varsinaisesti tunne Tukiaista, mutta tämä on kuitenkin ollut yhteydessä missiin yhteisömedian välityksellä.

– Sillähän on paljon valeprofiileja Facebookissa. Hän alkoi avautumaan mulle, että miten mä otan huomioon, ettei kukaan esiinny minuna Facebookissa. Sanoin, että mullakin on muutamia valeprofiileja, mutta en mä välitä siitä, Sara Sieppi kertoi muille asukkaille.

– Se alkoi selittää, että miten hän voi tutustua koskaan johonkin mieheen ja sellaisesta se alkoi avautua mulle. Se oli aika hassu. Ei olla kavereita, mutta Facebook-kavereita.

Samalla asukkaat pohtivat onkohan Johanna Tukiainen tulossa parhaillaan käynnissä olevalla julkkiskaudella BB-taloon. Päätelmänä oli, että niin ei tule tapahtumaan.