Britney Spearsille 22 miljoonan dollarin keikkadiili – jää silti Celine Dionille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnetuimpiin yhdysvaltalaisiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears työstää parhaillaan uutta levyä ja tekee jälleen näyttävää paluuta julkisuuteen. Hän paljasti viime viikolla uuden Work Bitch -singlensä rohkean kansikuvan.

britneyspears14092013

31-vuotias laulajatar solmi taannoin sopimuksen, jonka mukaan hän tekee kahden vuoden aikana yhteensä 96 esiintymistä Las Vegasin Planet Hollywood -yökerhossa. TMZ-verkkosivuston mukaan Britney Spears ansaitsee jokaisesta esiintymisestään Las Vegasissa 310.000 dollaria, eli noin 232.000 euroa. Tämä tarkoittaisi, että hän ansaitsisi kahden vuoden aikana jopa yli 22 miljoonaa euroa.

Britneyn palkkio Las Vegasin esiintymisistä on suuri, mutta hän jää silti ansaitsemissaan rahoissa jälkeen toiselle popdiivalle. Celine Dionin kerrotaan tekevän kaupungissa 70 esiintymistä vuodessa, ja ansaitsevan yhdestä keikasta jopa 476.000 dollaria, eli lähes 357.000 euroa.

Britney Spearsin musiikkiura on taas saanut tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. Laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.