Hulk Hogan veneonnettomuudessa: ”Yltä päältä veressä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin showpainija, wrestling-tähti Terry ”Hulk Hogan” Bollea, on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti seksivideonsa ansiosta. Mies yritti estää videon julkaisun oikeusteitse. Mies paljasti taannoin myös haaveilevansa omaelämäkertaelokuvan työstämisestä.

Nyt Hulk Hogan on ollut mukana veriseksi kuvaillussa veneonnettomuudessa, josta hän kuitenkin mitä ilmeisemmin selvisi ilman vakavia vammoja. Showpainija oli veneretkellä ystävänsä kanssa, kun kulkuneuvon tuulilasi yhtäkkiä hajosi räjähdysmäisesti. Mikäli miehen sanoihin on uskomista, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänelle tapahtuu vastaavaa.

– Tänään minä ja Dr. Crespo päädyimme yltä päältä veren peittoon. Veneeni tuulilasi räjähti tuulen ja nopeutemme vuoksi, Hulk Hogan twiittasi.

– Miksi joku aina vuotaa verta, kun menemme veneilemään?, urheilutähti jatkoi.

Hulk Hoganin taannoisen seksivideoskandaalin aikana nähtiin mitä erikoisempia juonenkäänteitä. 59-vuotias entinen showpainija väitti muun muassa The Howard Stern Show -radio-ohjelmassa saaneensa ystävältään Bubbalta luvan seksin harrastamiseen tämän vaimon kanssa. Hulk kertoo, ettei hän tiennyt tulleensa kuvatuksi ja totesi aiemmin olevansa vielä hyvissä väleissä Bubban kanssa.