Jymy-yllätys pikkutytölle auton takapenkillä – katso hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Taylor Swift on vaaleahiuksinen countrylaulaja, joka niittää hurjaa suosiota etenkin varhaisteinien ja siitä hieman vanhempien keskuudessa. Neitokainen on rikkonut useita musiikillisia myyntiennätyksiä urallaan. Nyt erä pikkufani koki elämänsä yllätyksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tyttö luuli, että he olivat menossa perheillalliselle sushiravintolaan. Auton takapenkillä istunut tyttö sai kuitenkin pian tietää videota kuvanneelta äidiltään, että perhe ei olekaan menossa ravintolaan vaan Taylor Swiftin konserttiin.

Lapsi innostui asiasta alkujärkytyksen jälkeen niin paljon, että hänelle tuli kyyneleet silmiin. Onnellinen tyttö pääsi ihailemansa laulajan konserttiin. Kun äiti vielä kysyi häneltä, vai olisiko tyttö kuitenkin tahtonut ennemmin sushille, oli pikkutytön vastaus jyrkkä ei.

Taylor Swift pokasi hiljattain We Are Never Getting Back Together -singlellään Guinnessin maailmaennätyksen, sillä kappale on kaikkien aikojen nopeimmin myynyt digitaalinen single. Laulu kiipesi iTunesin ykköseksi 50 minuutissa.