Rokkarilegenda rajussa auto-onnettomuudessa – nukahti rattiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikolainen kitaristi Carlos Santana nousi luotsaamansa Santana-bändin myötä tunnetuksi jo 1960-luvulla. Mies keikkailee edelleen ahkerasti, ja hänet on nähty Suomessa esimerkiksi Pori Jazz -festivaaleilla vuonna 2008.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt muusikkolegenda on joutunut auto-onnettomuuteen Las Vegasissa. 66-vuotias Carlos Santana nukahti rattiin ja menetti autonsa hallinnan, törmäten parkkeerattuun autoon. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut onnettomuudessa.

1960-luvulla Meksikosta San Franciscoon perheensä kanssa muuttanut Carlos Santana on luonut pitkää uraa latinovaikutteisen rock-musiikin parissa jo useiden vuosikymmenien ajan. Kitaristi on tehnyt myös yhteistyötä lukuisten uudempien artistien kanssa. Heidän joukossaan ovat muun muassa Michael Jackson, Shakira, Lauryn Hill ja Will.i.am.