9 puuta syönyt liikennemerkkejä, hautakiviä ja ajoneuvoja – katso uskomattomat kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luonto on joutunut aikojen saatossa sopeutumaan ihmisen muokkaamaan ympäristöön. Eläimet ja kasvillisuus osaavat kuitenkin ottaa tilansa myös takaisin. Tämä käy ilmi uskomattomasta kuvasarjasta, joka esittelee erilaisia asioita syöviä puita.

Imgurissa julkaistuissa kuvissa esitellään puita, jotka ovat nielleet sisäänsä esimerkiksi liikenne- ja opastemerkkejä. Puihin asennetut liikennemerkit ovat jääneet vuosiksi sijoilleen ja puu on alkanut muodostaa niiden ympärille omaa kasvavaa varttaan.

Yhdessä kuvassa puu on kasvanut auton katosta läpi, ja toisessa se on nielaissut sisäänsä hautakiven. Toiset puut pystyvät myös levittämään juuristoaan korkealle, mikä ilmenee kuvasta, jossa puu on kasvanut hylätyn talon katolle.