Zac Efron narahti huumeista – vieroitukseen kokaiinista ja ekstaasista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suuri yleisö muistaa näyttelijäkomistus Zac Efronin erityisesti High School Musical -elokuvien suloisena sydäntenmurskaajana. Hollywoodin pintapiirit ovat kuitenkin vaikuttaneet epäsuotuisalla tavalla kultapoikaan.

Zac Efronin uutisoidaan nimittäin kärsineen aiemmin tänä vuonna rankasta huumeriippuvuudesta. Mies kirjoittautui taannoin vieroitushoitoon alkoholiongelmansa takia, mutta TMZ-sivuston tietojen mukaan kyse oli todellisuudessa taistelusta huumeiden kanssa. Efron ei saanut käyttöään enää hallittua Neighbors-elokuvan kuvausten aikana huhtikuussa.

Mies ei muun muassa saapunut kuvauspaikalle päiviin. Kolme lähdettä on jo varmistanut lehdelle, että Zac käytti paitsi kokaiinia, myös ekstaasia, joka on tunnettu bilehuume. Tähti juhli aiemmin tänä vuonna Las Vegasissa MGM-hotellilla, ja aiheutti kokaiinihuuruisella riehunnallaan 50.000 dollarin vahingot. Niiden korvaajasta ei ole varmuutta.

Tähti voi nyt hyvin, ja hän oli viimeksi Toronton elokuvafestivaaleilla parhaimmillaan. Mies ei juonut tuolloin lainkaan alkoholia. Efronin lähipiiri kertoo miehen myös työntävän elämästään pois kaikki haitalliset ihmiset.

Hollywoodin hymypojan syöksykierre tullee monille faneille yllätyksenä, koska mies on onnistunut saavuttamaan lupaavan uran tähtikaupungissa. Hänet on nähty elokuvissa, kuten The Paperboy, Parkland, The Lucky One ja Charlie St. Cloud.