Kanye West diivaili TV-kuvauksissa – uskomattomat vaatimukset

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen räppäri Kanye West kuuluu hiphop-genren ristiriitaisimpiin artisteihin. Vaikka mies on kassamenestys ja yleisön suosikki, on hän myös eräs vaikeimmista ja diivailevimmista tähdistä.

Nyt 36-vuotias Kanye West on herättänyt hämmennystä osallistumalla brittiläiseen Later… With Jools Holland -keskusteluohjelmaan. Miehellä oli kovat vaatimukset pukuhuoneensa suhteen. West nimittäin oli tyytymätön miljööseen ja halusi muuttaa koko pukuhuoneensa valkoisen väriseksi.

Niinpä vaihtoon menivät seinät, sohva ja koristeena olleet kukkaset. Kanye vaati seurueelleen puolet studion viidestätoista esiintyjien pukuhuoneesta, vaikka paikalla olivat myös poppari Sting ja rockbändi Kings of Leon. Westille ei kelvannut pukuhuoneen mattokaan, sillä se piti hänen käskynsä mukaan silittää silitysraudalla ennen kuin maailmankuulu räppäri astui siihen jalallaan.

– Jokainen tuntee Kanyen maineen, että hän on hieman vaikea, mutta kukaan ei ollut kuullut toiveesta silittää mattoa ennen. Hänen seurueensa valloitti studion, vaikka muitakin tähtiä oli läsnä, kertoi lähde The Sun -lehdelle.

Kanye West on realityjulkkis Kim Kardashianin elämänkumppani. Parilla on yhteinen North-tytär, joka syntyi kesällä. West julkaisi äskettäin Yeezus-albuminsa, joka kuuluu vuoden kiinnostavimpiin levyihin. Miehen pitää kiireisenä muun muassa myös hänen uransa muotisuunnittelijana.