Näin poltat enemmän kaloreita seksillä – tässä vinkit!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin maailman lihavimmasta naisesta, joka laihtui pelkän seksin avulla huikeat 44 kiloa. Seksi ei kuitenkaan polta niin suuria kalorimääriä kuin monet artikkelit antavat olettaa, vaikkakin sänkytouhuilla on hurjasti muita hyötyvaikutuksia.

The Stir -julkaisu sammuttaa kaikki seksin avulla tapahtuvat laihduttamishaaveet, sillä lehden mukaan pelkkä kuuden minuutin pituinen pikapano kuluttaa vaivaiset 21 kilokaloria. Enemmän kaloreita kuluu jo puoli tuntia kestävän session avulla, jolloin määrä nousee 85-100 kaloriin.

Toki jos näitä puolen tunnin kertoja sisällyttää päivään useampia tai harrastaa monen tunnin seksimaratoneja, kuluu kaloreita enemmän. Muutamalla vinkillä läskiä voi polttaa peruskertoja tehokkaammin. Esimerkiksi ennen aamupalaa harrastettu seksi on tehokkaampaa, kuten myös kekseliäissä jooga-asennoissa tapahtuva lemmiskely. Asentoja kannattaa vaihdella muutenkin saadakseen seksiin ja vartaloon uutta potkua.

Myös marjojen syöminen ennen seksiä auttaa lisäkaloreiden polttamisessa ja se, että vetää vatsaa sisäänsä seksin aikana vatsalihaksia jännittäen. Mikäli seksiä tahtoo käyttää osana treeniohjelmaa, voi laihduttamista nopeuttaa seksiä ennen ja jälkeen tapahtuvalla kuntoilulla. Mikäli mielit täydelliseen bikinikuntoon ensi kesäksi, kannattaa kuntoileminen aloittaa jo tänään.