Niko Saarinen: ”En mennyt Viidakon tähtösiin julkisuuden takia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu suomalainen realitytähti Niko Saarinen tunnetaan erityisesti värikkäistä lausunnoistaan, joita mies ei juuri pohdi ennen sanomistaan. Ennen Viidakon tähtösiä hänet nähtiin öisin televisioruuduissa erityisesti chat-ohjelmissa.

Televisiotyö lujitti suuresti Nikon ulkokuorta, sillä toisinaan palaute oli jopa törkeää. Lisäksi hän mielsi ammattinsa eräänlaiseksi terapeutin työksi, sillä samat ihmiset kirjoittelivat hänelle joka yö samoja juttuja neljän vuoden ajan.

Staran haastattelussa Niko kertoi rakastaneensa juontajan toimenkuvaa aluksi sen loistavan palkan ja hyvien etujen johdosta, mutta päätti kuitenkin lopettaa chathommat vuoden 2012 kesällä saatuaan tietää Viidakon tähtöset -ohjelmaprojektista.

– Silloin mä päätin, etten mee Viidakon tähtösiin enää julkisuuden takia, vaan mun on hyödyttävä siitä jotenkin muuten. Sen jälkeen mä olin kolme kuukautta tekemättä yhtään mitään, ja ajattelin, että v**tu mä elän ja syön vaikka varpaankynsiä, mut mä oon työttömänä enkä mene takaisin chatjuontajaksi, Niko Saarinen kertoi.

– Sattumalta chatohjelmaa tehnyt yhtiö meni kuitenkin konkurssiin Viidakon tähtösten aikana, joten en mä ois sinne voinut mennä muutenkaan takas, eli kohtalo puuttui jälleen peliin, Niko hymyilei ja sanoi, että hänen mielestään kaikella on todellakin tarkoitus.