Britannian pienin hotelli? Pariskunta rakensi hotellihuoneen eläinvaunuun

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotellihuoneiden hinta-laatu -suhde vaihtelee suuresti paikkakuntien ja maiden mukaan. Esimerkiksi Lontoon keskustassa sijaitsevasta homeisesta huoneesta voi joutua maksamaan yhdeltä yöltä enemmän kuin viikon yöpymisestä tasokkaassa bungalowssa Thaimaassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Britannian Oxfordshiressa asuvat Paul ja Anne Ormond ovat päättäneet lähteä mukaan majoitusbisnekseen. He käyttivät elämästään kolme kuukautta rakentaakseen vuoden eBaysta ostamastaan 1974 Bedford -kuljetusautosta hotellihuoneeksi soveltuvan majapaikan.

Autossa on parisänky, sohva, puulämmitteinen takka ja antiikkikalusteet. Auton ulkopuolelle on rakennettu ulkoilmasuihku ja kompostikäymälä. Karavaanimainen hotellihuone on parkkeerattu peltojen laidalle, josta vieraille avautuvat romanttiset maalaismaisemat. Erikoisen, ja monen mittakaavalla jopa pienen, huoneen yöpymistaksa on noin 120 euroa. Heidän vieraanaan on Daily Mailin mukaan käynyt muun muassa Emmerdalen näyttelijöitä.