Robin Thicke poseeraa alastomien mallien kanssa – vaimon pyynnöstä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Robin Thicke on noussut nopeasti erääksi kiinnostavimmaksi tämän hetken artistiksi uuden Blurred Lines -albuminsa ja levyn nimikkokappaleen menestyksen myötä. Kappaleen alkuperäisellä musiikkivideolla nähtiin yläosattomia naisia, minkä vuoksi se poistettiin YouTubesta.

robinthicke18092013

Thicken vaimo Paula Patton on koko ajan yllyttänyt miestään ronskeihin liikkeisiin ja näytti vihreää valoa rivolle videolle. Nyt hänen ansiostaan 36-vuotias mies poseeraa Treats!-lehden kannessa alastomien mallien kanssa.

Pariskunnan avioliitto joutui taannoin pettämisskandaalin kouriin, kun verkkoon päätyi Instagram-kuva, jossa r&b-tähti kouri 20-vuotiaan neitokaisen peppua MTV Video Music Awards -tapahtuman jälkibileissä. Aviopari kuitenkin väitti sen jälkeen, että heidän suhteessaan on kaikki hyvin.