Diili-kaunottaren rohkea iltapuku paljasti pintaa – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

30-vuotias mallikaunotar Selita Ebanks on työskennellyt monille huippusuunnittelijoille, kuten Neiman Marcusille ja Ralph Laurenille. Hänen kuvansa ovat koristaneet Vogue- ja Glamour-lehtiä, sekä Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroa.

Caymansaarilta kotoisin oleva Selita ei ole Suomessa kovinkaan tunnettu julkkis, mutta kansainvälisissä mallipiireissä hänet tunnetaan varsin hyvin. Tällä kertaa tumma kaunotar on nähty New Yorkers For Children -gaalassa varsin paljastavassa asussa. Isossa Omenassa neito kuvattiin paparazziotoksiin valkoisessa iltapuvussa, jonka oikea kylki oli täysin paljas. Puku näytti olevan kuin liimattu julkkiksen iholle.

30-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Selita on toiminut esimerkiksi Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret. Kaunotar oli aikoinaan kihloissa näyttelijä Nick Cannonin kanssa viiden kuukauden ajan. Nykyisin mies on Mariah Careyn siippa ja naisen lasten isä.