Tauskilla hämmentävä ilmoitus verkossa: ”Etsimme pyllynpyörittäjiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen keikkalavojen karju Tauski Peltonen aloitti uransa jo 1980-luvulla. Sittemmin hän saavutti kansansuosiota 90-luvulla ilmestyneillä Sinä vain ja Haavemaa-kappaleilla. Viime vuosina miehestä kertovat otsikot ovat keskittyneet lähinnä väkivaltaan ja viinaan.

Kuva: Tauski.fi
Kuva: Tauski.com

Tauski on nyt julkaissut tuoreet nettisivut osoitteeseen www.tauski.com. Mies etsii ensimmäisten sivuilla näkyvien uutisten joukossa ammattitaitoisia tanssijoita, joilla on ”asenne kohdillaan ja pyllynpyöritys hallinnassa”. Kyseessä on Tauskin taustatanssiryhmän Black Pumasin rekrytointi-ilmoitus.

Tauski kirjoitti lisäksi Facebookissa: ”Muistatteko tumman ja tulisen Black Pumasin??!! Sen missä kaunottaret sheikkasi niin että itse olin suu auki!! Tauskin enkeleinäkin tunnetun ryhmän.. Juu niin just se! Se lehtiä kiinnostava tanssiryhmä! Nyt etsimme Tauskin kera siihen kunnon pyllynpyörittäjiä,ammattilaisia jotka todella osaa tanssia!!!”