Ajay Rochester lihoi 48 kiloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa uutisoidaan jatkuvasti muodonmuutoksista, erityisesti Suurin pudottaja -ohjelma on ollut alallaan todellinen edelläkävijä. Tänä vuonna Suurin pudottaja -ohjelman juontajatar Ajay Rochester on ollut otsikoissa yllättävästä syystä.

Laihdutusohjelman 44-vuotias australialainen juontaja Ajay Rochester lihoi taannoin paljon hyvin lyhyessä ajassa. Hän itse kertoi alkuvuodesta 2Day FM -radiokanavan haastattelussa lihoneensa peräti 48 kiloa. Nyt hänet kuvattiin jenkkityylisissä bikineissä uimarannalla Australian Sydneyssä.

Ajay Rochester juonsi Australian Suurin pudottaja -realitysarjaa vuosina 2006 – 2009. Hän asuu nykyisin Los Angelesissa. Nainen esiintyi viime vuonna Excess Baggage -realityohjelmassa muiden julkkisten rinnalla. Hän yritti laihduttaa dieettishow’ssa kilojaan muun muassa Kevin Federlinen kanssa.