Ihmeaine ATX-101 sulattaa rasvaa: ”Kaksoisleuasta eroon yhdellä pistoksella!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni nainen tuskastelee leuan alle ilmestyneen roikottavan läskipussin kanssa. Toisilla kaksoisleuka on kasvanut jopa niin suureksi, ettei sen alta näe edes kaulaa. Nyt markkinoille on tullut aine, joka lupaa sulattaa kaksoisleuan pienemmäksi vaikkapa lounastauon aikana.

Kauneusalan uusimpiin trendeihin kannattaa suhtautua suurella tarkkuudella. Tuhat ruisketta kokeillutta naista kuitenkin väittää, että heidän kaksoisleukansa oli pienentynyt hoidon avulla. Kyseessä on Kythera-nimisen yrityksen ATX-101 -ruiske, josta povataan seuraavaa hittituotetta huulitäytteiden ja silikonien rinnalle. Daily Mailin mukaan rasvaa polttavia ruiskeita on kehitelty vuodesta 2005.

Artikkeli kertoo, että testiin osallistuneet vapaaehtoiset tunsivat ulkonäkönsä hoitojen jälkeen paremmaksi. Hoidon jälkeen saattoi ilmetä turvotusta, kipua, mustelmia, tunnottomuutta tai punotusta. Brittiläisen Kolumbian yliopiston tiedemiesten mukaan leukarasvaa poistava ruiske on kuitenkin yksinkertainen tapa saada kasvoihin uutta raamia ja ulkonäköä.