Jessican lapsen kuvista maksettiin 100 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpson synnytti vastikään terveen poikavauvan. Lapsi on hänelle ja kihlattu Eric Johnsonille toinen ja poika sai nimekseen Ace Knute Johnson. Nyt pienokaisen ensimmäiset kuvat on myyty korkeaan hintaan.

Us Weekly -lehti maksoi Jessica Simpsonille ja hänen kihlatulleen Eric Johnsonille 100.000 dollaria, eli 75.600 euroa siitä, että julkaisevat heidän perhepotrettinsa ensimmäisenä. Kansikuva julkaistiin Yhdysvalloissa perjantaina.

Poikavauvan nimi muistuttaa Knute Rocknesta, eräästä parhaimpien joukkoon kuuluneesta valmentajalegendasta. Kaikkien mielestä erikoinen nimi ei kuitenkaan ole hienoimmasta päästä, sillä jo tunteja pojan syntymän jälkeen ilkeimmät kiusaajat alkoivat lähetellä parille ilkeitä kommentteja verkossa. Pikkumiehestä on ehditty tehdä fanien silmissä ”Ass Nut Johnson”.

Simpson sai aikoinaan toruja myös esikoislapsensa nimestä, koska fanien mukaan nimi muistuttaa heitä vanhasta miehestä. Jessicalla ja Ericillä on entuudestaan reilun vuoden ikäinen Maxwell-tytär, joka myös esiintyy kalliissa kansikuvassa.