Hittisarjan kuvauksissa tulitaistelu – aiheutti massiivisen poliisioperaation

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen televisiosarja Kohde, eli Person of Interest, kertoo entisestä CIA-agentista, jonka mystinen miljardööri pestaa estämään rikoksia New Yorkissa. Sarja on ollut menestys, ja sen kolmas tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa syyskuun loppupuolella.

Nyt toimintasarjan kuvaukset ovat kuitenkin joutuneet vaikeuksiin New Yorkissa. TMZ-verkkosivuston mukaan paikalliset asukkaat luulivat sarjaa varten kuvatun tulitaistelun olleen todellinen ja hälyttivät poliisit paikalle. Jakson kuvaukset jouduttiin keskeyttämään.

Lain mukaan viranomaisen pitää olla valvomassa New Yorkissa kuvattavia kohtauksia, joissa käytetään tuliaseita. Näin ei kuitenkaan ollut, minkä seurauksena jakson ulkokohtausten kuvauksia jouduttiin siirtämään toiseen ajankohtaan poliisien toimesta. Tuotantoyhtiön mukaan tapahtumat johtuivat aikatauluun liittyvästä virheestä.

Yön Ritari -elokuvan käsikirjoittajan, Jonathan Nolanin luoma Person of Interest alkoi yhdysvaltalaisella CBS-kanavalla vuonna 2011. Jim Caviezin ja Michael Emersonin tähdittämää sarjaa tuottamassa on myös muun muassa Lostin luonut J.J. Abrams. Sarjaa esitetään suomessa MTV3-kanavalla Kohde-nimellä.