Niko Saarinen: ”Olen saanut tappouhkauksia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viidakon tähtöset -ohjelmassa läpimurtonsa julkkiksena tehnyt Niko Saarinen on tehnyt viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikana paljon. Stara tapasi nuoren miehen ja tiedusteli hänen kuulumisiaan haastattelun merkeissä.

Vaikka Niko itse vakuutteli olevansa henkisesti edelleenkin 15-vuotiaan teinin tasolla, tuli hänen kanssaan jutellessa välillä olo, että mies on muuttunut jopa turhan asialliseksi. Missä on se sanojaan suoltava ja höpöhöpöjuttujaan selittävä Saarisen Niko, joka sai kiukkukohtauksia mitä pienimmästäkin jutusta?

– Julkisuus ei kuitenkaan oo mun ammatti, koska sillä ei yksinkertaisesti elä Suomessa. Mä otan julkisuuden huumorilla. Ja ihmiset tykkää siitä, et mä voin sanoa haastatteluissa mitä haluan ilman, et mua vittuakaan kiinnostaa mitä muut ajattelee. Viidakon tähtöset räjäytti kyllä fanipankin. Mä oon tosi nöyrä ja tyytyväinen jokaisesta fanista mitä mulla on, Niko kertoi Staralle.

Niko jakaa ihmisten mielipiteet ihailijoihin ja vihaajiin. Eniten hänelle törkeyksiä huutelevat pikkupojat. Realitytähti kuittaa haukut olankohautuksella.

– Yks tyyppi kerran sano, et sä et oo julkkis etkä mikään, ellet oo saanut tappouhkauksia. Ja oon mä niitä saanu. Mun tarkotus on saadakin ihmiset puolesta ja vastaan, koska mua ei oikeesti kiinnosta mitä ihmiset ajattelee, vaan se, et ne tietää kuka mä oon, Niko sivaltaa.